Mint minden weboldal, a Farkasvadaszbolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Ide kattintva elolvashatod Adatvédelmi nyilatkozatunkat.
Menü

Farkas Vadászbolt a Borsod Megyei Vadásznapon

Találkozhatsz velünk a Borsod Megyei Vadásznapon Edelényben augusztus 3-án! Farkas Bertalan Vadászkésekkel, Nikon távcsövekkel, kézműves ajándéktárgyakkal várjuk a kedves érdeklődőkeket.

Edelényben, augusztus 3-án rendezi meg Magyar Vadászkamara B.-A.-Z. Megyei Területi Szervezete a megyei vadásznapot.

Változatos és színvonalas programokkal várják a vadásztársadalom tagjait és az érdeklődőket.
A Hubertus-ökumenikus istentisztelet után lesz az ünnepélyes megnyitó, köszöntőkkel, majd a kitüntetések átadása, új vadászok avatása, eskütétele szerepel a programban. Ezután következik a vadászkürtösök műsora, fellépnek népi együttesek, de lesz vadászkutya-,vadászíjász-, solymász-és szarvasbőgő-bemutató is. A gyermekműsorok után vadásztársasági találkozót tartanak és nem maradhat ki az események sorából a hagyományos vadételfőző verseny sem.
A vadászati és trófeakiállítás augusztus 3-án és 4-én várja a látogatókat a művelődési ház színháztermében. Szerepel a kínálatban a vadászati témákat megörökítő festmény- és fotótárlat, könyvbemutató és vásár, valamint díszmadár-és hüllőkiállítás, továbbá vadászati cikkek árusítása.

Időpont: 2013.08.03.

Helyszín: Edelényi Művelődési Ház és környezete.

A rendezvény látogatása díjtalan!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés