Mint minden weboldal, a Farkasvadaszbolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Ide kattintva elolvashatod Adatvédelmi nyilatkozatunkat.
Menü

Farkas Vadászbolt az Országos Vadásznapon

Találkozhatsz velünk az Országos Vadásznapon Galyatetőn július 13-án! Farkas Bertalan Vadászkésekkel, Nikon távcsövekkel, kézműves ajándéktárgyakkal várjuk a kedves érdeklődőket.

Idén Galyatetőn, július 12-14-én rendezi meg a vadászok országos ünnepét a Heves megyei Vadászkamara és vadászszövetség. 

Sok sok színes program, vadételek illata, kézműves foglalkozás a kicsiknek, kirakodóvásár a nézelődőknek, ételek és italok az éheseknek, szomjasaknak. Főzőverseny a vadásztársaságoknak, kiállítások az érdeklődőknek, Postakocsi a fáradtaknak. Árnyék a hűsölőknek, vendégszerető szervezők a látogatóknak.

Vad és halételfőző verseny, vadászkürtös térzene, mátraaljai borok bemutatója, új vadászok fogadalomtétele, Szent Hubertus mise, vadászkutya bemutató, vadászíjász bemutató és terepíjász verseny országos fordulója, solymász bemutató, korongvadász verseny, vadászruha bemutató, állathang bemutató.

Kiállítások: festő és grafikusművész, fafaragó művész, szobrászművész, természeti szobrok kiállítása, trófeakiállítás

Időpont: 2013.07.12-14.

Helyszín: Park és sportpálya

A rendezvény látogatása díjtalan!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés