Mint minden weboldal, a Farkasvadaszbolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Ide kattintva elolvashatod Adatvédelmi nyilatkozatunkat.
Menü

Ha szereted a természetet...

Bárhová is utazol, a Leica távcsövekkel szép élményekben lehet részed. Lehetsz kiránduláson, madárlesen vagy vadászaton, hegyek között vagy a tengeren Leica mindig a legalkalmasabb eszközt kínálja neked.

A Leica alapfilozófiája, egyesíteni a tartósságot és a legmagasabb szintű optikai teljesítményt, és ez nemcsak a fényképezésre és a képek megjelenítésére vonatkozik, hanem érvényes a megfigyelésre is. 
A Leica távcsövek lelkét jelentő csúcsminőségű optikák sorozatos méréseken alapuló számítások eredményei.
A felhasznált optikai lencsék kiválasztásánál fontos szempont az egyes korrekciókra való alkalmasság, a maximális fényáteresztő- és színvisszaadó képesség. A borotvéles, ragyogó képek érdekében gondos tervezéssel, hihetetlenül nagypontosságú megmunkálással és összeszereléssel, többrétegű bevonat felvitelével és lézervezérlésű középpont meghatározással készülnek a termékek.

A Leica látvány megteremtése érdekében tett fáradozásait, eredményét és a Leica távcsövekkel közelre varázsolt képek kiválóságát láthatja minden felhasználó. A legapróbb részletek és színeltérések kedvezőtlen külső fényviszonyok mellett is megkülönböztethetők.

Tovább a Leica keresőtávcsövekhez...

Tovább a Leica céltávcsövekhez...

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés