Mint minden weboldal, a Farkasvadaszbolt.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Ide kattintva elolvashatod Adatvédelmi nyilatkozatunkat.
Menü

Rögzítsd videóra vadászélményeid!

Videóra rögzítheted élményeidet vadászat vagy egyéb szabadidős tevékenység, extrém sportolás közben a nagyszerű sport és outdoor HD kamerákkal.

Az alábbiakban két kamera rövid ismeretetőjét olvashatjátok:

Minox Action Cam ACX 100 HD

A maximális, 1080p full-HD videó felbontás, a 135° szuper nagy látószögű objektíves, kiváló minőségű kamera modul automata expozíció és –fehéregyensúly vezérléssel garantálja a legjobb képminőséget.

Az elfordítható kamera modullal a vízszintes pozíciójú felvételek mindig elkészülnek még szokatlan helyzetben és bármilyen kamera beállítással is. Az egygombos, intuitív működtetés és a gyors, egyszerű szerelék kényelmes és hatékony kezelést nyújt. Ezen kívül az ACX 100 mindig gyorsan leválasztható az adapterről, illetve újra csatlakoztatható a felvételhez. Ez azt jelenti, hogy a használaton kívüli kamerát biztonságosan tarthatjuk kabát-, vagy nadrágzsebünkben is.

Minden videó felvétel hangrögzítéssel történik, hogy a lejátszáskor jól hallható hanganyag is rendelkezésünkre álljon.
A készülékhez járó SDHC memória kártyával 45 perces full-HD minőségű felvétel készíthető. Más, legfeljebb 32 GB kapacitású memória kártya is használható. A MINOX ACX 100 cserélhető és tölthető akkumulátorral rendelkezik. Így minden felhasználó számára lehetőség nyílik arra, hogy az alacsony hőmérsékletnél használatban lévő, csökkenő kapacitású akkumulátort másikra cserélje.
Az ACX 100 tartozékai: adapter rögzítő szíjjal, rögzítő talp kerékpár- és sí sisakhoz, tölthető lítium-ion akkumulátor, 4 GB SDHC memória kártya és USB kábel. Egyéb szerelő-rögzítő készletek és víz alatti tok 2013 tavaszától külön kiegészítőként kaphatók.

Praktica SC1

A Praktica SC1 kamerával kiegészítőkben gazdag készüléket kínálunk valamennyi outdoor- és sportrajongónak. Mindegy, hogy joggingozásról, mountain-kerékpározásról, kajakozásról, vagy más egyéb sporttevékenységről illetve vadászélmény van szó, a Praktica SC1 mindig megbízható társunk.

Nagy látószögű objektív és full-HD videók

Az SC1 nagy látószögű objektívvel rendelkezik, valamint választhatóan 1080P, 30 kép/mp full-HD, vagy 720P, 60 kép/mp videó rögzítési lehetőséggel van ellátva. 5 megapixeles felbontással fotókat is készíthetünk.

Vezérlés okostelefonnal WLAN hálózaton belül iOS™ és Android™ rendszerű okostelefonokhoz rendelkezésre áll olyan alkalmazás, amellyel a PRAKTICA SC1 távirányítható és a felvételek megtekinthetőek. Ehhez a kamerának egy WLAN csatlakozója van és ebben az funkcióban a készülék routerként működik. Amikor az alkalmazás révén összeköttetésbe kerülünk a kamerával, számos hozzáférés és funkció áll rendelkezésünkre.

Tovább a Praktica SC1 kamerához...

Tovább a Minox Action Cam ACX 100 HD kamerához...

Tartalomhoz tartozó címkék: hír